maandag 5 juli 2010

De eerste keer

herplaatsing van 9-11-2009 van 'oudpapierhandelaar'

Het blijft fascinerend om met nieuwe technieken geconfronteerd te wordenen er vervolgens zelf mee te gaan werken. Een blog heb ik bijvoorbeeld nog nooit gemaakt. Dat is min of meer welbewust. Wat ik te melden heb, doe ik liever mondeling, of per mail. Direct van persoon tot persoon. Dan hoeft niet iedereen die er niets mee te maken heeft mee te lezen. Ik heb nooit de behoefte gehad om te weten (en dus te lezen via twitter) dat minister Maxime Verhagen weer eens in het vliegtuig stapt. Het zal wel; daar wordt hij immers voor betaald. Als het echt belangrijk is, lees ik dat wel in de krant, of zie ik dat in een tv-programma.
Tegelijk blijft het fascinerend om kennis te maken met al die nieuwe technieken. We kunnen daar in ons werk ongetwijfeld ook veel nuttigs mee doen. Ondanks mijn afkeer om alle zieleroerselen te openbaren of van anderen te lezen, ga ik dus welgemoed aan de slag.

4 opmerkingen:

 1. Ook ik houd niet van het maken van een blog waar iedereen in mee kan lezen. Zielenroerselen houd ik liever voor mezelf. Maar aangezien het bij de 23 dingen hoort, ga ik optimistisch verder, net als jij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondanks alle getruck is het toch wel een klein beetje leuk? Of niet dan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super deze herstart (tijdig) weer te hebben ontdekt.

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen